Ігор Леонов став до керма ФК «Арсенал-Київ». На тренерській посаді 51-річний фахівець змінив В’ячеслава Грозного, котрий пішов у відставку нещодавно.
У сезоні 2011/12 Леонов був асистентом тренера тоді ще «Іллічівця» Валерія Яремченка, а після його звільнення став виконувачем обов’язків наставника. 2017 року Леонов очолював «Маріуполь» U-21.
Директор ФК «Арсенал» Олександр Москаленко прокоментував призначення Леонова:
«Спостерігав за ним, як він працював у «Шахтарі» з командою U-19 і академією, він досить успішний тренер, можна сказати фартовий. Я спостерігав його в тій ситуації, коли він приймав «Маріуполь» у дуже важкий час. Тоді клуб вилітав з УПЛ, але зумів залишитися. Я думаю, що з його допомогою ми об’єднаємося і вирішуватимемо завдання залишитися в УПЛ».
Як відомо, нещодавно «Арсенал-Київ» залишив В’ячеслав Грозний (друга зміна тренерів для «канонірів» цього сезону). Одна з причин, через яку Грозний пішов на такий крок, — ігнорування його позиції в питанні формату чемпіонату. Він особисто — за розширення Прем’єр-ліги, керівництво ФК «Арсенал-Київ» — за збереження нинішньої моделі турніру (з дюжиною клубів).

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.