Футбол. Марбелья (Іспанія). Контрольний матч на тренувальному зборі. 19 січня.
«Динамо» (Україна, Київ) — «Богум» (Німеччина). 3:0. Голи: Циганков, 29, Русин, 69, 78.
«Динамо»: перший тайм — Бойко, Кендзьора, Сидорчук, Кадар, Миколенко (Пиварич, 37), Шепелєв, Буяльський, Шапаренко, Циганков, Вербич, Соль; другий тайм — Бущан, Смирний, Алібеков, Шабанов, Пиварич, Че Че, Гармаш, Андрієвський, Буено, Сідклей, Русин.
Кияни зустрічалися з середняком другої Бундесліги. Не варто нагадувати, що всі німецькі команди (незалежно від статусу) вирізняються дисципліною і бойовитістю. Тому вони — завжди відмінні і бажані спаринг-партнери для всіх. «Богум» — не виняток. Хоча небезпечних моментів біля воріт Бойка німці в першому таймі не створили.
Натомість динамівці відчували себе значно впевненіше. Постійно йшли вперед. І раз домоглися бажаного. Під час однієї з атак м’яч неподалік карного майданчика «Богума» відскочив до Шапаренка. Микола міг і сам пробити, але побачив праворуч від себе Циганкова, який перебував у вигіднішому положенні. Тому виклав партнеру м’яч під удар, мов на тарілочці...
Дебютував у складі «Динамо» іспанський форвард Фран Соль. На полі він провів перших 45 хвилин. Намагався грати гостро, був активний і корисний.
На другий тайм Олександр Хацкевич випустив інший склад, котрому також знадобився час для адаптації. Поступово кияни заволоділи ініціативою. І втілили цю перевагу в гол. Буено віддав передачу на Пиварича, удар якого заблокував оборонець. До м’яча першим встиг Русин, котрий з кількох метрів не промахнувся.
А потім Назарій забив ще. Зробив прискорення, отримав вивірену передачу від Андрієвського й завершив справу влучним ударом низом...
Наступний спаринг «Динамо» зіграє завтра. Його суперник — румунський клуб «Стяуа» (Бухарест). Початок о 17:00.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.