Овни. Налаштовуйтеся на позитив і легкість, і все у вашому житті почне змінюватися на краще. Це сприятливий період для початку нових успішних справ.
Тельці. Ваше матеріальне становище отримає нову опору, з’являться перспективні ідеї для бізнесу й облаштування оселі. Ловіть момент — втілюйте задумане.
Близнюки. На вас чекають активна діяльність і успіх у матеріальній сфері, можливість зміцнити своє становище на роботі і в соціумі.
Раки. У цей час доля усміхатиметься вам. Щоб успішно використати всі шанси, виявляйте мудрість, уважність і наполегливість.
Леви. Дійте не тільки за велінням почуттів, а звіряйтеся з раніше обдуманим планом. Так ви наведете лад у справах і спрямуєте життя в потрібне русло.
Діви. Приділіть увагу родині. На вас чекають приємне спілкування і взаємна підтримка, також можлива фінансова допомога.
Терези. Події цього тижня відкриють для вас нові обрії та поле для діяльності. З’явиться можливість заробляти й отримати заслужену винагороду.
Скорпіони. На вас чекають зміни, до того ж досить серйозні — можуть виникнути нові ідеї, початися нові справи, які допоможуть вийти з кризи і застою.
Стрільці. У вас вирує енергія, якщо зумієте направити її в потрібне русло, то зможете зробити щось незвичайне і грандіозне та отримати значний прибуток.
Козероги. У вас є всі шанси повернути колесо Фортуни у свій бік. Для цього вам необхідно виявити розважливість, мудрість і внутрішню непримиримість.
Водолії. Приділивши гідну увагу своїй роботі й доклавши деяких зусиль та цілеспрямованість, ви зможете розраховувати на відповідну винагороду.
Риби. На вас чекає багато цікавих зустрічей і корисних знайомств. Спілкуйтеся, набирайтеся досвіду і знань. Це знадобиться для подальшого перспективного старту.