Футбол. Марбелья (Іспанія). Контрольний матч на зборі. 23 січня.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Стяуа» (Румунія, Бухарест). 1:1. Голи: Сідклей, 90 — Гора, 90+4.

«Динамо»: 1-й тайм — Маханьков, Кравченко, Бурда, Шабанов, Пиварич, Че Че, Андрієвський, Шапаренко, Цитаїшвілі, Циганков, Соль; 2-й тайм — Нещерет, Попов, Алібеков, Кендзьора, Сідклей, Смирний, Гармаш, Сидорчук, Шепелєв, Супряга, Русин.

Матч видовищністю не відзначався. Румуни діяли в’язко, пресингували, намагалися позбавити «динамівців» простору.

Усе йшло до того, що поєдинок завершиться «сухою» нічиєю. Але на останній хвилині основного часу «динамівці» вийшли вперед. Сідклей зі штрафного ефектно перекинув стінку і надіслав м’яч у сітку без шансів для воротаря!

Суперники киян не змирилися з поразкою. Вони успішно розіграли штрафний, і Гора ударом головою замкнув навіс.

Наступний спаринг «Динамо» зіграє 26 січня зі «Спартою» (Чехія, Прага). Початок зустрічі о 13:10.

***

Київське «Динамо» не припиняє спроби придбати нападника белградського «Партизана» Рікарду Гомеша. Про це повідомляє сербське видання Espreso. rs. За інформацією джерела, київський клуб готовий задовольнити фінансові запити «Партизана» і заплатити за гравця національної збірної Кабо-Верде два мільйони євро.

Також повідомляється, що в трансфері Гомеша зацікавлений один із китайських клубів, який готовий запропонувати за гравця більше, ніж «Динамо». Нагадаємо, що «синьо-білі» вже робили пропозицію щодо нападника, проте сербський клуб тоді відповів відмовою.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.