Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак (на знімку) провів виїзний прийом громадян у приміщенні Кельменецької райдержадміністрації (Чернівецька область). 

До народного депутата звернулися сім жителів району. Їх турбували питання виділення земельних ділянок, зокрема й для учасників АТО, надання фінансової допомоги для ремонту каналізаційної системи в селі Нелипівці, будівництва водопроводу в селі Бабин тощо. Усі звернення взято на контроль, на окремі — надано відповідь. Про виконання порушених питань заявники будуть поінформовані в установленому чинним законодавством порядку.
Окрім того, Максим Бурбак здійснив робочу поїздку до Кельменецької центральної районної лікарні та навчальних закладів, які розміщені на території Ленковецької, Перковецької та Лівинецької сільських рад. Він побував на об’єктах та ознайомився з тим, як проходять роботи із заміни вікон і дверей поліклінічного відділення комунальної установи «Кельменецька центральна районна лікарня». Парламентарій також проконтролював перебіг капітального ремонту даху та утеплення горища навчально-виховного комплексу в селі Ленківці, заміни вікон та дверей НВК І—ІІІ ступенів у селі Перківці, встановлення твердопаливного котла в ЗОШ села Лівинці. 
Кошти на ці роботи виділено субвенцією на здійснення заходів із соціально-економічного розвитку окремих територій.

Вл. інф.