Адміністрація Рівненської АЕС активно впроваджує політику модернізації об’єктів соцінфраструктури підприємства, серед яких і готель «Вараш» (на знімку),

де попри безперервне функціонування тривають поточні ремонти номерів. Адже працівники готелю прагнуть надати якісні послуги відвідувачам, яких у місто-супутник Вараш приїздить багато. Так, тільки торік майже 29 тисяч українських та іноземних громадян зупинялися в готелі «Вараш». Розширилася географія постояльців: у готелі проживали громадяни з 32 країн.
Готель став учасником держпрограми «Безбар’єрна Україна», в рамках якої було облаштовано центральний вхід пандусом, кнопкою виклику персоналу для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Торік розширили поворотний майданчик пандуса. На цей рік заплановано облаштувати на першому поверсі повністю укомплектований номер з усіма необхідними вигодами для людей з особливими потребами.
Новинкою закладу цьогоріч стане створення на першому поверсі бізнес-руму (конференц-зали) та кімнати для кава-брейків. Адже у місті рівненських атомників дуже часто проводять різні конференції.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.
Фото надано автором.