Напередодні з’їзду партії «Народний фронт», який відбудеться 2 лютого, з’явилося багато неправдивих повідомлень. На цьому наголосив керівник цієї фракції Максим Бурбак на своїй сторінці у Фейсбуці. 
 

«Бачу нездоровий ажіотаж і море вигадок щодо з’їзду «Народного фронту», — йдеться, зокрема, у повідомленні. — Внесу ясність. Перше. Партійний актив однозначно висловився за висування Арсенія Яценюка в Президенти України. Це стало зрозуміло, коли Арсеній Яценюк зустрічався в грудні з партактивом в регіонах. Партія висловила безумовну довіру лідеру. Саме з таким настроєм делегати їдуть і на з’їзд. Друге. Усі лідери «Народного фронту» разом з Арсенієм Яценюком відчувають важливість моменту і свого рішення. Ми відповідальна політична сила й усвідомлюємо, що від цього рішення залежить не лише перебіг, а й результат виборів. Можливо, від нашого рішення залежить, хто стане Президентом України».

Водночас, за словами М. Бурбака, яке б рішення не ухвалив з’їзд, вже нині можна сказати точно: «Народний фронт» зробить все для того, щоб вибори були чесними і демократичними. І щоб за підсумками виборів Україна стала ще сильнішою.

Вл. інф.