Овни. На вас чекають чудові зміни, пов’язані з матеріальними питаннями. Енергії у вас більш ніж достатньо, тож усі звершення будуть вам до снаги.

Тельці. Ви шукаєте різні шляхи до своєї мети, але, щоб досягти бажаного, вам необхідно зупинитися й сконцентруватися на чомусь конкретному.

Близнюки. Ви можете почати активну діяльність і пошук нових ідей. За вашої працьовитості й наполегливості це принесе відчутні результати.

Раки. Ви сміливо можете прямувати до своєї мрії, особливо якщо вона лежить у матеріальній площині. Вашому успіху ніщо не завадить.

Леви. У вас є безліч різних планів з налагодження побуту й облаштування помешкання. Встановіть порядок справ і отримуйте насолоду від виконаної роботи.

Діви. Сприятливий період для придбання коштовностей, а також початку нових справ та інших заходів, пов’язаних з фінансами й майном.

Терези. У цей період виявляться ваші ділові якості, виникнуть нові джерела доходів. Вам потрібно лише розвинути необхідний ступінь динаміки.

Скорпіони. Закладаються важливі основи для вашого подальшого життя, і хоча глобальних змін поки що не видно, перші кроки ви зробите саме в цей час.

Стрільці. Сприятливий період для фінансових справ. У вас може початися новий етап партнерства, який, найімовірніше, буде оформлено документально.

Козероги. Тиждень не обіцяє вам активної діяльності, але є шанс розвинути й поліпшити те, що ви вже маєте.

Водолії. Вас наповнюватимуть душевна рівновага й внутрішня гармонія, що сприятливо позначиться на подіях, які відбуватимуться і вдома, і на роботі.

Риби. Головний і найскладніший етап позаду, тепер усе йде в потрібному напрямку. Присвятіть час облаштуванню домівки, спілкуванню з рідними, відпочинку.