У День святого Валентина, 14 лютого, у Києві Центральний відділ державної реєстрації шлюбів і Солом’янський відділ державної реєстрації актів цивільного стану працюватимуть до півночі.

«У День святого Валентина, Центральний відділ державної реєстрації шлюбів (проспект Перемоги, 11) і Солом’янський відділ ДРАЦС (бульвар Вацлава Гавела, 1/28) реєструватимуть шлюби в подовженому режимі, повідомляє прес-центр Головного територіального управління юстиції в місті Києві та запевняє, що молодятам можна не хвилюватися про обмеження в часі.

Нагадаємо, для того щоб узаконити свої стосунки, потрібно подати заяву до РАЦСу не пізніш як за місяць до обраної дати. Водночас швидко одружитися можуть ті пари, які вже мають спільних дітей або чекають поповнення. Також за допомогою проекту «Шлюб за добу» всі молодята можуть зареєструвати шлюб уже в день звернення. Зараз у столиці таку швидку реєстрацію здійснюють шість суб’єктів.

У відомстві уточнили, що торік у День закоханих одружилися майже дві сотні пар, і остання з них узаконила свої стосунки о 23:22.

Вл. інф.