Комп’ютери, ноутбуки, принтери та мережеві маршрутизатори отримають 20 об’єднаних громад Рівненщини. Обладнання буде забезпечене ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

Технічна підтримка передбачена в рамках проекту Світового банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».

Нині техніку отримали Миляцька та Підлозцівська ОТГ як пілотні громади. А впродовж лютого-березня заплановано постачання в Бугринську, Привільненську, Крупецьку, Пісківську, Смизьку, Локницьку, Козинську, Мирогощанську, Боремельську, Клеванську, Млинівську, Острожецьку, Деражненську, Демидівську, Тараканівську, Ярославицьку, Немовицьку та Олександрійську ОТГ.

Завдяки обладнанню укомплектують робочі місця працівників соцзахисту та служби у справах дітей, а також фахівців із соціальної роботи. Така комп’ютеризація спрямована на поліпшення надання мешканцям ОТГ адміністративних послуг.

Рівне.