Футбол. Луганська «Зоря» почала другий турецький збір, під час якого зіграє ще чотири контрольні матчі.

Команда тепер працює в такому складі: воротарі — Луїс Філіпе, Олег Чуваєв, Заурі Махарадзе, Дмитро Мацапура; оборонці — Олександр Тимчик, В’ячеслав Чечер, Микита Каменюка, Віталій Вернидуб, Максим Білий, Євген Чеберко, Тимофій Сухар, Дмитро Литвин; півоборонці — Дмитро Хомченовський, Максим Луньов, Богдан Ледньов, Леван Арвеладзе, Богдан Михайличенко, Владислав Кабаєв, Артем Громов, Максим Казаков, Олександр Караваєв, Сілас, Ігор Загоруйко; нападники — Неманья Іванович, Владислав Кочергін, Сергій Майборода, Пилип Будківський, Леонардо Луїс.

Відомі спаринг-партнери. Сьогодні луганчани зіграють з «Локомотивом» (Узбекистан, Ташкент), 12 лютого — «Кальмаром» (Швеція), 16 лютого — «Шахтарем» (Казахстан, Караганда) та 19 лютого — з «Динамо» (Грузія, Тбілісі). «Зоря» повернеться до України 24 лютого — за день до матчу з «Динамо» в Києві.

***

Донецький «Шахтар» завершив другий тренувальний збір напередодні другої частини сезону. І вже повернувся з Туреччини до Києва.

Учора команда мала вихідний. А сьогодні вона збереться в заміському комплексі «Святошин» і продовжить підготовку до першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи з німецьким «Айнтрагтом». Як відомо, він відбудеться 14 лютого в Харкові, на ОСК «Металіст». Початок зустрічі о 22:00.

Добірку підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.