Футбол. Контрольні матчі на зборі в Марбельї (Іспанія).

«Динамо» (Україна, Київ) — «Мальме» (Швеція). 0:0.

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда (Сидорчук, 86), Алібеков (Шабанов, 46), Миколенко, Че Че (Шепелєв, 46), Буяльський (Андрієвський, 80), Шапаренко (Русин, 72), Циганков, Вербич, Фран Соль.

***

«Динамо» (Україна, Київ) — «Волеренга» (Норвегія, Осло). 2:1. Голи: Русин, 6, Кравченко, 39 — Гредем, 69.
 

«Динамо»: Бущан, Кравченко, Шабанов, Алібеков, Сідклей, Сидорчук, Андрієвський, Гармаш, Смирний, Шепелєв (Че Че, 46), Русин.

Динамівцям протистояла шоста команда чемпіонату Норвегії. Кияни зі швидким голом не забарилися. Русин після передачі Сидорчука вийшов на «побачення» з воротарем і з другої спроби відправив м’яч у сітку! То був четвертий гол Назарія на зборах. А під завісу тайму кияни подвоїли рахунок. І фактично вирішили долю поєдинку. Кравченко ударом зі штрафного забив м’яча у ближній кут воріт.

Після перерви динамівці мали і перевагу, і нагоди збільшити рахунок, але не реалізували їх. Натомість супернику вдалося скоротити розрив.

***

То в якому стані «Динамо» підходить до протистояння з греками? Це запитання, котре цікавить багатьох. Однак відповісти на нього непросто. Динамівці провели, власне, лише два повні поєдинки. А їхній опонент «Олімпіакос» перебуває у відмінній формі.

Порівняно з «Мальме» (також учасник 1/16 Ліги Європи) греки демонструватимуть атакувальний і агресивний футбол перед своїми глядачами.

А «Динамо» перебувало в тренувальному режимі. Можливо, хтось боявся зазнати травми. Також позначаються великі навантаження, тому не прийшла бажана легкість. Але після зустрічі з «Волеренгою» у киян було аж п’ять днів до поєдинку в Піреї.

Отже, тренерський штаб «Динамо» має завдання за цей час вивести підопічних на потрібний рівень. Він має так побудувати тренувальний процес, щоб у четвер команда була максимально готова і потішила прихильників змістовною грою.