Подарунки, зібрані членами Спілки Української Молоді, що діє в 12 країнах, вручили 120 дітям, чиї батьки обороняли територіальну цілісність держави в зоні проведення антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил. Також подарунки отримали діти із сімей вимушених переселенців.

Пакунки та наплічники з одягом, взуттям, солодощами, іграшками, канцелярським приладдям були іменними. Ті, хто їх передав, попередньо дізналися про потреби та вподобання дітей.

«Кошти та подарунки для акції «Теплом зігріємо серця» збирали, проводячи благодійні заходи, організовуючи спортивні та культурно-мистецькі імпрези», — розповіла голова Тернопільського осередку СУМ в Україні Леся Голик.

Зустріч членів тернопільського міського осередку Спілки Української Молоді в Україні з дітьми військових, їхніми батьками та родичами відбулася в місцевому Палаці кіно. Учасників і організаторів заходу привітав тернопільський міський голова Сергій Надал, який наголосив на важливості таких акцій, які засвідчують єдність українців світу.

До слова, вперше акція «Теплом зігріємо серця», організована світовою спільнотою Спілки Української Молоді, відбулася у 2014 році. З того часу зібрано й передано в Україну понад 7000 подарунків для дітей військових та вимушено переселених осіб на загальну суму 200 000 доларів.

Фото надано Лесею ГОЛИК.