Овни. Для вас тиждень буде сприятливим для нових проектів, а також для підтримки й розвитку справ, розпочатих раніше.

Тельці. Дивіться вперед, виявляйте рішучість. У вас буде достатньо сил і можливостей, щоб подолати обраний шлях.

Близнюки. Вас переповнюватимуть цікаві ідеї, пов’язані з кар’єрним зростанням і поліпшенням фінансового становища. Ваше завдання — реалізувати їх.

Раки. Ви відчуєте, що навколо вас багато можливостей, які лише потрібно використовувати. Ваші сподівання й мрії почнуть збуватися.

Леви. Вам потрібно усвідомити, що й навіщо ви робите, що вам це дає, і, відповідно, ухвалити рішення, у якому напрямку рухатися далі.

Діви. Виявляйте уважність і витримку. Ідеї, які виникатимуть, втілюйте планомірно й послідовно, розраховуючи на свої сили.

Терези. Вам доведеться вивчати новий напрям діяльності, переймати чужі знання і мудрість, а також закладати основи фінансового розвитку.

Скорпіони. Зберіться з думками, займіться творчістю, плануванням і розрахунками, щоб уже незабаром втілити задумане.

Стрільці. Тиждень принесе вам гармонію. Ви вже багато чого зробили, тепер час насолодиться результатами й завершеним процесом.

Козероги. Твердість характеру й холодний розум допоможуть відмовитися від того, що вже обтяжує, і спокійно рухатися далі.

Водолії. Візьміть собі емоційний відгул, відмовтеся від пропонованих вечірок, заглибтеся в себе, так ви зможете знайти необхідні відповіді.

Риби. Саме час приділити увагу собі, своїм бажанням, мрії. Присвятіть час улюбленому хобі, займіться саморозвитком.