«Шахтар» (Україна, Донецьк) — «Айнтрагт» (Німеччина, Франкфурт-на-Майні). 2:2. Голи: Гінтереггер, 7, Марлос, 10 (п), Костич, 50, Тайсон, 67.

«Шахтар»: П’ятов, Бутко, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко, Патрік, Марлос (Соломон, 69), Коваленко (Малишев, 81), Тайсон, Мораес (Болбат, 90). Тренер — Паулу Фонсека.

«Айнтрагт»: Трапп, Н’Діка, Гасебе, Гінтереггер, да Коста, Фернандеш (де Гузман, 83), Гачинович, Роде (Віллемс, 46), Костич, Ребич, Йович. Тренер — Аді Гюттер.

Вилучено Степаненка, 11 (друге попередження).

Рефері — Ентоні Тейлор (Англія).

Харків. ОСК «Металіст».

Початок зустрічі був таким, що і голова могла піти обертом. Протягом перших одинадцяти хвилин відбулися головні події першого тайму: два голи (один з пенальті) і видалення Степаненка.

Після цього «Шахтар», який залишився в меншості, зрідка йшов у наступ, намагаючись впоратися з відсутністю свого важливого виконавця. «Айнтрагт» цим залюбки скористався і провів низку серйозних атак. Однак ті наступальні дії не принесли головного — забитих м’ячів.

А от після перерви гості одразу вийшли вперед. Вони розтягли оборону «Шахтаря», а Костичу виклали м’яча, мов на тарілочці. Важко було не забити.

Утім, «гірників» ця невдача згуртувала. Вони почали діяти завзятіше і гостріше, ніби не було вилучення в їхніх лавах. І це принесло їм успіх. Тайсона вивели один на один з воротарем Траппом, і капітан «Шахтаря» чудовим обвідним ударом поклав м’яча під бокову стійку. Нічия!

Тепер суперники 21 лютого зустрінуться у Франкфурті-на-Майні. Якщо врахувати, що «Шахтар» у Харкові протягом 79(!) хвилин грав у меншості, то ситуація не така вже безнадійна. У будь-якому разі, мужності донеччанам не позичати. А майстерності у них вистачає. Треба лише налаштуватися належним чином...