«Олімпіакос» (Греція, Пірей) — «Динамо» (Україна, Київ). 2:2. Голи: Гассан, 9, Буяльський, 29, Жіл Діаш, 40, Вербич, 89.

«Олімпіакос»: Жозе Са, Мер’я, Сіссе, Вукович, Цимікас, Камара, Гильєрме, Жіл Діаш (Масурас, 86), Поденсе (Христодулопулос, 80), Фортуніс (Натго, 69), Гассан. Тренер — Педру Мартінш.

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Шабанов, Бурда, Миколенко, Шепелєв, Буяльський, Шапаренко (Гармаш, 82), Циганков, Вербич, Фран Соль (Русин, 82). Тренер — Олександр Хацкевич.

Рефері — Крейг Поусон (Англія).

Пірей. «Георгіос Караїскакіс».

У першому таймі кияни більше володіли м’ячем, намагалися гасити темп гри через контроль. Але «Олімпіакос» відмінно діяв на контратаках, зумівши забити два красиві голи.

Утім, і гості до перерви виконали завдання-мінімум, оформивши гол на виїзді. Циганков підключив до атаки Кендзьору, який, здавалося, вже не встигав до м’яча. Але поляк примудрився в підкаті зробити передачу в напрямку 11-метрової точки, і Буяльський у дотик вразив ворота.

А після перерви гості повністю заволоділи ініціативою. Вони притисли господарів до воріт. Але реалізувати перевагу їм ніяк не вдавалося. Знову впадало в око те, що партнери ніби не помічали свого форварда Франа Соля. Дивно.

Але величезна робота, яку виконали футболісти «Динамо», не була марною. Блискуча комбінація на останніх хвилинах. Шепелєв елегантно обіграв двох суперників і м’яко навісив на Циганкова. Той грамотно головою скинув м’яча під удар Вербичу, котрий влучно пробив у дальній кут.

У підсумку — результативна нічия і досить гарна перспектива у динамівців. Але перше, що їм треба зробити, — забути про поєдинок у Піреї. І готуватися до повторного матчу, котрий відбудеться у Києві 21 лютого.

Фото uefa.com