Легка атлетика. Стамбул (Туреччина). На чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) у приміщенні українці виграли сім медалей — чотири золоті і три срібні. Цю інформацію надала ФЛАУ.
Марина Бех-Романчук уже першою спробою на 6,49 могла б оформити перемогу в змаганнях зі стрибків у довжину. Але у третій спробі українка приземлилася на позначці 6,70, а у заключній шостій — на 6,76.

Анна Красуцька виграла змагання з потрійного стрибка з результатом 13,77, а Євген Гуцол став чемпіоном ABAF з бігу на 800 метрів (1.48,52).

«Золоту» крапку у виступах українців поставила жіноча естафетна команда 4х400 метрів. Катерина Климюк, яка бігла на першому етапі, захопила лідерство, і надалі наші спортсменки — Тетяна Мельник, Анастасія Бризгіна й Анна Рижикова — його лише нарощували. У результаті наша четвірка перемогла з часом 3.33,76, що майже на дев’ять секунд швидше, ніж у команди Румунії.

Крім того, Яна Качур у фіналі забігу на 60 метрів стала другою з часом 7,35. Ганна Чубковцова на старті 60-метрівки з бар’єрами програвала суперницям, проте на другій половині дистанції зуміла надолужити втрачене і на фініші була другою (8,24). Другим був і Віталій Бутрим на дистанції 400 метрів (47,09).