У Національному університеті «Острозька академія» 23 лютого відбудеться Дипломатичний форум, співорганізаторами якого є згаданий виш та Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв в Україні. Уперше на платформі закладу вищої освіти одночасно зустрінуться представники вітчизняного дипломатичного корпусу та співробітники іноземних дипломатичних і консульських установ, що представляють понад 20 країн.

Цей дипломатичний форум важливий з багатьох точок зору: його результати дадуть вагомий поштовх для подальшого розвитку міжнародного співробітництва України, міжкультурної комунікації між багатьма державами, а також у плані професійної підготовки майбутніх дипломатів, адже в університеті функціонує факультет міжнародних відносин. Студенти зможуть поставити питання практикам-дипломатам.

Дипломати ознайомляться з найстарішим і водночас одним із найсучасніших за навчальними технологіями університетом України, унікальними пам’ятками міста Острога, яке свого часу відіграло непересічну роль у ренесансі української нації.

Рівне.