«Айнтрагт» (Німеччина, Франкфурт-на-Майні) — «Шахтар» (Україна, Донецьк). 4:1. Голи: Йович, 23, Алле, 27, 80, Мораес, 64, Ребич, 88. Перший матч — 2:2.

«Айнтрагт»: Трапп, да Коста, Абрагам, Гінтеррегер,

Н’Діка, Костич, Гасебе, Роде (Віллемс, 73), Гачинович (де Гузман, 90+1), Алле, Йович (Ребич, 71). Тренер — Аді Гюттер.

«Шахтар»: П’ятов, Бутко (Болбат, 66), Хочолава, Матвієнко, Ісмаїлі, Коваленко (Кайоде, 80), Патрік, Соломон (Майкон, 46), Марлос, Тайсон, Мораес. Тренер — Паулу Фонсека.

Рефері — Антоніо Матеу Лаос (Іспанія).

Франкфурт-на-Майні. «Коммерцбанк-Арена».

У складі гостей відбулися дві вимушені заміни порівняно з першим поєдинком. Замість дискваліфікованих Степаненка та Кривцова на полі з’явилися Матвієнко і Соломон.

Матвієнко зайняв позицію в центрі оборони, а ізраїльтянин вийшов на фланзі атаки, своєю чергою Коваленко опустився глибше у центр поля.

Але вже в середині першого тайму господарі забили два м’ячі. І завдання «гірників» стало надто складним. Щоправда, зажевріла надія, коли Мораес скоротив відставання до мінімуму. Однак футболісти німецького клубу збільшили тиск і ще два м’ячі побували у воротах «Шахтаря»...

Тренер донеччан Паулу Фонсека так прокоментував поразку підопічних:

— Після 2:2 на власному полі ми розуміли, що на виїзді не можна пропускати. Натомість перший же вихід «Айнтрагта» до наших воріт завершився голом. Пенальті — другий пропущений. А за рахунку 0:2 уже важко повернутися в гру. Нам дуже бракувало Степаненка і Кривцова — важливих виконавців...

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.