За добу (на ранок 25.02) російські війська 16 разів відкривали вогонь по наших військових. Артилерію калібру 122 мм та міномети калібрів 120 і 82 мм застосували 17 разів та витратили 285 снарядів і мін. Також окупанти вели вогонь із озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог дев’ять разів гатив по опорних пунктах ЗСУ. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів — поблизу населених пунктів Водяне, Лебединське, Павлопіль, Піски, Красногорівка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупантами здійснено сім обстрілів. Зі 122-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, зенітної установки, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики лупили біля населених пунктів Новозванівка, Золоте-4, Катеринівка, Новоолександрівка, Золоте-1, Лобачеве.

«У результаті обстрілів один військовослужбовець загинув, а ще двоє дістали поранення. За даними розвідки, трьох бойовиків було знищено та чотирьох поранено. Крім того, під обстріли окупантів також потрапили житлові забудови селищ Золоте та Новоолександрівка.

Із території тимчасово окупованого міста Первомайськ російські війська вели вогонь по оселях мирного населення з артилерійських систем калібру 122 мм, а також мінометів 120-го калібру — витратили 34 снаряди та міни. Внаслідок обстрілу було зруйновано чотири житлові будинки», — йдеться в повідомленні штабу.