Суперники київського «Динамо» в 1/8 фіналу Ліги Європи футболісти лондонського «Челсі» по-різному поставилися до інциденту за участю воротаря іспанця Кепи Аррісабалаги і тренера італійця Мауріціо Саррі, який стався під час фінального матчу Кубка англійської ліги. Тоді воротар не послухався наставника і не замінився перед пробиттям пенальті.

Оборонець і капітан «синіх» Сесар Аспілікуета висловив підтримку своєму співвітчизнику і вступив у суперечку із Саррі ще наприкінці додаткового часу, а після закінчення матчу привітав голкіпера з відбитим пенальті.

Підтримали Аррісабалагу й інші іспанці — Педро Родрігес і Маркос Алонсо, повідомляє The Times. Своєю чергою аргентинець Кабальєро, який повинен був вийти на поле замість Кепи, виявився засмученим поведінкою партнера і тим, що той не дав йому вийти на поле проти своєї колишньої команди. На боці Саррі також залишилися бразилець Давид Луїс, італієць Жоржиньо й аргентинець Гонсало Ігуаїн.

***

До речі, колишній тренер «Динамо» (Київ) Йожеф Сабо сказав, що шанси киян у матчах з «Челсі» дорівнюють нулю. Може, він і має рацію. Але цей «прогнозист» передрікав важке життя «біло-синім» і в матчі чемпіонату УПЛ проти «Зорі» в понеділок. Проте, як відомо, все завершилося фіаско для луганчан — 0:5...

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.