Міжнародні магістерські програми з можливістю отримати «подвійний диплом» тепер працюють в Одеському державному університеті внутрішніх справ (ОДУВС).

Так, між ОДУВС і Університетом прикладних наук: технології, бізнес і дизайн (м. Вісмар, Німеччина) укладено угоду про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми. У рамках цього договору студенти матимуть можливість отримати диплом ОДУВС і диплом Університету прикладних наук освітнього ступеня «магістр» за напрямом «Право».

— Це відкриває можливості для студентів розробляти й реалізовувати цікаві проекти, застосовувати на практиці здобуті знання й у перспективі успішно працевлаштуватися, — розповіли в ОДУВС.

Навчання в рамках зазначеної програми в Університеті прикладних наук є безплатним. Крім того, студенти після закінчення навчання можуть пройти практику протягом мінімум восьми тижнів у Німеччині в компанії на їх вибір, а Університет Вісмара, своєю чергою, сприяє студентам у пошуку місця для практики.

Участь у таких міжнародних освітніх програмах дає змогу отримати якісну освіту в європейському виші й надає можливість працевлаштування і в Україні, і в будь-якій країні Євросоюзу.