В Одеському центрі професійного розвитку персоналу завершила підготовку чергова група машиністів, які обслуговуватимуть нові американські тепловози ТЕ33АС «Тризуб».

Теоретичний курс з експлуатації та обслуговування тепловозів компанії «General Electric» пройшла чергова група кращих машиністів і машиністів-інструкторів регіональних філій «Укрзалізниці». Серед них — 12 машиністів від Одеської залізниці, 15 — від Придніпровської й 6 — від Донецької залізниці. Усі вони мають стаж не менш як три роки і одержали позитивні рекомендації від керівництва локомотивних депо. Загалом підготовку в Одеському центрі професійного розвитку персоналу пройшли вже 180 машиністів.

На Одеській залізниці нові локомотиви ТЕ33АС «Тризуб» працюватимуть на завантажених неелектрифікованих лініях, які обслуговують два локомотивні депо: Одеса-Сортувальна (оборотне депо Арциз) і депо в Миколаєві. За словами керівника центру профрозвитку персоналу Олександра Квітка, до кінця першого кварталу в Одесі пройдуть навчання ще дві групи машиністів.

Фото: uatv.uа.