У Кобеляцькій центральній районній лікарні, що на Полтавщині, відкрили оновлене терапевтичне відділення. На урочистості з цієї нагоди прибули народний депутат Артем Вітко, керівники обласної та районної рад і РДА.

Вони разом із медиками згадували про те, що модернізувати приміщення, стан якого залишався, за словами його працівників, плачевним протягом багатьох років, вдалося завдяки тісній співпраці представників влади. Адже ініціювала ці роботи голова РДА Таміла Шевченко. Водночас чотири депутати облради, котрі представляють Кобеляцький район, подбали про виділення на ремонтні роботи 800 тисяч гривень із обласного фонду розвитку територій. Допомогли також народний депутат Артем Вітко та місцеві підприємці-меценати.

Після капітального ремонту найбільше в центральній районній лікарні за кількістю ліжок відділення, де одночасно можуть перебувати чотири десятки хворих, як то кажуть, не впізнати. Тепер тут затишно та комфортно і медичному персоналу, і пацієнтам. Це сповна відчують на собі чимало земляків. Адже за рік у терапевтичному відділенні ЦРЛ проходять курс лікування майже півтори тисячі мешканців району.

Полтавська область.