Спортивна гімнастика. Баку (Азербайджан). Українець Ігор Радівілов виборов дві медалі на етапі Кубка світу: срібну — в опорному стрибку, а також бронзову — у вправах на кільцях.

Нагадаємо, що раніше Ігор Радівілов виграв «золото» етапу Кубка світу в Мельбурні (Австралія).

Теніс. На турнірі серії Premier Mandatory в Майамі відбулася церемонія жеребкування кваліфікації та основної сітки. Результати для українок:

Катерина Козлова (101-ша у рейтингу WTA) у кваліфікації зіграє проти 16-ї сіяної китаянки Чжу Лінь.

Даяна Ястремська (37-ма у рейтингу WTA) у першому раунді основи зіграє проти 56-ї ракетки світу росіянки Катерини Александрової. Це буде дебютний виступ 18-річної українки в Майамі.

Леся Цуренко (28-ма у світовому рейтингу) починає з другого раунду основи, зіграє проти власниці wild card китаянки Сінь Ю Ван або кваліфаєра.

Еліна Світоліна (5-та ракетка світу) також стартує з другого раунду основи, де зустрінеться з переможницею матчу між Ван Яфань (Китай) і Христиною Младенович (Франція).

***

Нісі-Тама (Японія). 15-річна Даша Лопатецька стала чемпіонкою дорослого турніру ITF з призовим фондом 25 тисяч доларів. У фіналі українка за 2 години та 31 хвилину завдала поразки 21-річній Габріеллі Тейлор з Великої Британії — 7:6 (4), 2:6, 6:3.

Це п’ятий одиночний титул ITF у професійній кар’єрі Лопатецької і третій — нинішнього сезону.

Хокей. Чемпіонат УХЛ. Плей-оф. Півфінали.

«Дніпро» (Херсон) — «Кременчук». 0:1 (0:0, 0:1, 0:0). Рахунок у серії — 1:2

«Білий Барс» (Біла Церква) — «Донбас» (Донецьк). 2:1 (0:0, 1:1, 1:0). Рахунок у серії — 1:2. Наступний матч суперники проведуть сьогодні у Білій Церкві.