В обласному онкологічному диспансері відкрили реконструйоване хіміотерапевтичне відділення. На його оновлення з обласного бюджету витратили 15,4 мільйона гривень.

За ці кошти тут повністю замінили системи тепло- та водопостачання, внутрішні електромережі, а також дверні блоки та вікна. Водночас тут оновили стіни та стелю, змонтували сучасну систему вентиляції та кондиціонування. Після реконструкції у відділенні кількість ліжок зменшилася з 35 до 23. Адже лікують не вони, а тамтешні висококваліфіковані фахівці та сучасні технології й обладнання. Останнім оновлене відділення також забезпечили. Це дало змогу впровадити надання хіміотерапевтичних послуг амбулаторно. Задля того облаштували палату з вісьмома зручними функціональними кріслами. За добу на одному такому кріслі сеанси хіміотерапії проходитимуть три пацієнти. Не менш важливо й те, що у відділенні встановили систему цілодобового моніторингу стану хворих — із відеоспостереженням і кнопками термінового виклику лікаря.

Водночас масштабні роботи з оновлення багатоповерхової будівлі обласного онкодиспансеру тривають. Нині цей корпус продовжують утеплювати та енергомодернізувати. Заплановано також реконструкцію відділення інтенсивної терапії.