Під час змагань.

Фото прес-служби Василя Петьовки.

У залі Спортивної арени «Тячів» відбувся XХІІ Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків «Кубок Шеверів». Змагання традиційно присвячено пам’яті Івана Шевері — тренера, члена збірної України та області з волейболу. Вже багато років поспіль ці змагання проводять за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Цього разу за «Кубок Шеверів» боролися шість команд — з міста Бая-Маре (Румунія), дві з Ужгорода («Сокіл» та «Закарпаття»), а також з населених пунктів Тячівського району — Нижньої Апші, Тересви й Дубового.

Від імені народного депутата України Василя Петьовки присутніх привітав його помічник Михайло Штефко, який відзначив важливість проведення таких змагань та побажав успішної гри волейболістам. До вітальних слів долучилися також заступник тячівського міського голови Тіберій Мийсарош, заступник голови Тячівської райради Ігор Грабар, директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга та син видатного спортсмена Іван Шеверя.

Відтак команди-учасниці провели серію ігор. Грали за коловою системою, у двох групах. Переможці групових змагань боролися за призові місця. У результаті друге і третє місця посіли ужгородські команди («Закарпаття» та «Сокіл» відповідно). А володарями «Кубка Шеверів-2019» стали спортсмени з міста Бая-Маре. Всіх призерів змагань нагородили медалями, дипломами і кубками.

Закарпатська область.