У середу в турецькій столиці врочисто відкрили парк розваг Wonderland Eurasia. Як стверджують турецькі ЗМІ, він найбільший в Європі. Провести тут вільний час буде цікаво і дорослим, і дітям. У ньому безліч атракціонів, розрахованих на людей різного віку. Але як показав перший день роботи Wonderland Eurasia, всі хочуть обов’язково відвідати літаючий острів, літаючий театр, крижану печеру й інші традиційні паркові атракціони.

Вхідний квиток до нового парку коштує 25 лір (4,56 долара). Для родини із чотирьох осіб, а в Туреччині таких більшість, відвідування Wonderland Eurasia обійдеться в 80 лір (14,6 долара). Дирекція парку пропонує й абонемент на рік за 950 лір (173,39 долара). Його власники зможуть відвідувати парк без обмежень. У парку проводитимуться й різні концерти. Уже оголошено концертну програму на період з 23 по 5 травня.

Щоб привернути увагу до відкриття нового парку в столиці, мерія Анкари вдалася до незвичайного рекламного ходу. У понеділок на центральній площі міста відомі турецькі спортсмени безплатно роздали перехожим понад один мільйон футбольних і баскетбольних м’ячів із запрошенням прийти до Wonderland Eurasia. Реклама спрацювала. І в середу в парку не було де й яблуку впасти. Його службовці підрахували, що навіть за меншої відвідуваності, як у перший день, до кінця року тут зможе побувати більш як п’ять мільйонів людей.

Фото: ua.news