За добу (на ранок 21.03) бойовики 11 разів обстріляли позиції наших військових. 10 разів противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм та 82 мм з витратою 74 міни. За даними пресс-центру штабу ООС, противник гатив із протитанкового ракетного комплексу, витративши 5 керованих ракет, а також із озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу Лебединського та Мар’їнки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неспокійно було біля Новолуганського, Старого Айдара, Катеринівки, Троїцького, Піщаного, Станиці Луганської, хутора Вільний.

«Внаслідок обстрілів троє наших захисників зазнали поранень. За даними розвідки, вогнем у відповідь було ліквідовано двох окупантів, ще п’ятьох поранено. Також знищено склад з боєприпасами та один військовий автомобіль противника», — зазначили в штабі.

Фото: tva.ua