Бокс. Українець Віктор Постол (30-2, 12 КО) битиметься за можливість поборотися за звання офіційного претендента на пояс WBC у першій напівсередній вазі. Про це повідомляє Elite Boxing Promotion.

Екс-чемпіон WBC повернеться в ринг 27 квітня в США. І проведе поєдинок проти третього номера рейтингу WBC француза Могамеда Мімуна (21-2, 2 КО), який є ще й чинним чемпіоном IBO.

Переможець поєдинку Постол — Мімун отримає можливість битися за звання офіційного претендента на пояс WBC, яким нині володіє американець Госе Карлос Рамірес (24-0, 16 КО).

Нагадаємо, до поєдинку Постол готується в Лос-Анджелесі в залі Wild Card Boxing Club під орудою свого наставника 59-річного американця Фредді Роуча. Цей фахівець вважається одним із найсильніших тренерів в історії світового боксу. Він готував багатьох зірок, зокрема Майка Тайсона, Володимира Кличка, Менні Пак’яо, Оскара Де Ла Гойю, Міккі Рурка, Горге Лінареса та інших.

До речі, співпраця Роуча з Постолом уже завершувалася тріумфом — здобуттям титулу чемпіона WBC. Киянин 3 жовтня 2015 року в 10-му раунді нокаутував аргентинця Лукаса Матіссе.