За добу (на ранок 22.03) російські найманці сім разів порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази — із озброєння, забороненого Мінськими угодами, витративши понад 40 мін калібру 120 мм та 82 мм. За даними прес-центру штабу ООС, противник обстрілював наші позиції з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог гатив з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї поблизу Широкиного та Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти лупили з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї в районі хутора Вільний, поблизу Золотого-4, Південного, Кримського, Станиці Луганської.

«Унаслідок обстрілів один військовослужбовець загинув, ще двоє дістали поранення. Провокаціям противника Об’єднані сили дали адекватну відповідь, ліквідувавши трьох та поранивши шістьох окупантів. Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль ворога» — зазначили в штабі.