За добу (на ранок 25.03) російські найманці тричі обстріляли позиції наших військових. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог гатив зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів поблизу Степного та Богданівки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики здійснили один обстріл позицій ООС з озброєння бойової машини піхоти БМП-1 і станкового протитанкового гранатомета поблизу селища Золоте-4.

«Унаслідок провокацій ворога жоден наш військовий не постраждав. За даними розвідки, вогнем у відповідь двох бойовиків знищено та одного поранено», — зазначили в штабі.

За даними групи «Інформаційний спротив», протягом останнього тижня основними ділянками вогневої активності противника були райони Жолобка, Новотошківського, бахмутської траси, Попасної і Первомайська, північно-західні околиці Горлівки, район Донецького аеропорту. «Противник продовжує активно використовувати снайперські групи в першій лінії, а також веде інтенсивну розвідку бойових порядків наших військ — передових підрозділів зі складу ОС і найближчого тактичного тилу угруповання ЗСУ», — йдеться в повідомленні групи.