Фото прес-служби Луганської ОДА-облВЦА.

Представники Канади — президент компанії «Capital Hill Group» Девід Ангус та директор компанії «Lugansk Solar Canada Ink.» Дезмонд Бурк (на знімку) — відвідали Луганщину у зв’язку з реалізацією тут проекту будівництва об’єктів «зеленої» енергетики.

На зустрічі з керівництвом області Д. Бурк, зокрема, повідомив, що недавно мав зустріч із міністром міжнародної торгівлі Канади, який також зацікавлений у початку будівництва на Луганщині таких об’єктів.

Отже, наразі сторони визначають першочергові заходи щодо швидкої та ефективної реалізації проекту. Буде проведено робочі зустрічі в Агенції регіонального розвитку Луганської області, міській раді Рубіжного, на території якого й заплановано будівництво зазначених об’єктів.

«Проект, який реалізовуватиметься на Луганщині за підтримки канадців, є стратегічно важливим для нашої області, — зазначив заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко. — У зв’язку з військовою агресією РФ та бойовими діями ми відокремлені від Об’єднаної енергетичної системи України. Тому для нас дуже важливо реалізувати даний проект в енергетичній галузі». Він подякував уряду Канади за підтримку України у такий важкий час.

Луганська область.