Голова Верховної Ради України Андрій Парубій взяв участь у першому турі виборів Президента України, виборчий округ № 221, дільниця № 800588.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.

«Президент — це насамперед Головнокомандувач країни, і тому сьогодні наш фронт — на всіх виборчих дільницях, український фронт тримає кожен з українців так само, як наші бійці на передовій кожного дня тримають позицію проти російського агресора». На цьому наголосив Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час участі у голосуванні в першому турі виборів Президента.

Глава парламенту підкреслив, що Російська Федерація робить усе можливе для того, аби вплинути на результати виборів в Україні, та закликав українців «голосувати за Україну і за українську перемогу».

«Закликаю виконати свій громадянський обов’язок. Кожен бюлетень — це куля, це наш захист, це відсіч агресору, це, зрештою, демократичний процес, який у демократичній європейській Україні дає можливість усім українцям робити свій вибір», — звернувся до громадян Голова Верховної Ради.

Відповідаючи на запитання про його власний вибір, Андрій Парубій зазначив, що голосував насамперед за Україну.

Коментуючи наявність черг на окремих дільницях, Голова Верховної Ради наголосив, що «свого часу на Майдані люди стояли багато тижнів, багато місяців». «Тому треба цю годину або півгодини, або п’ятнадцять хвилин — постояти в черзі, бо вибір кожного має значення для майбутнього нашої країни. За це майбутнє треба боротися плече до плеча і не бути байдужими. Переможемо!» — підкреслив він.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.