Коли після садочка мама з чотирирічним сином та донькою зайшли на дитячий майданчик на вулиці Б. Хмельницького у Рівному, щоб діти погралися, сюди забіг бійцівський пес, якого вигулювали без повідка та намордника. Він підбіг до хлопчика. 33-річна мати попросила господаря собаки, щоб забрав тварину від дітей. Але чоловік не реагував, запевняючи, що пес грається.

Та, коли хлопчик випадково махнув рукою, собака накинувся на нього. Мама одразу почала рятувати дитину. Господар теж намагався втихомирити свого вихованця, але безрезультатно. Інцидент помітив чоловік, який перебував в авто неподалік. Він зумів відтягнути хлопчика, піднявши його високо вгору. Небайдужий свідок одразу викликав «швидку» та заніс дитину до аптеки, що розташована поруч. Там маленькому постраждалому надали першу меддопомогу. Зі слів лікарів, дитину доставили до медзакладу у шоковому стані: діагностували рани стегна та гомілки по десять та п’ять сантиметрів кожна.

Власник же зі своїм підопічним швидко залишили місце події. Але поліцейські встановили його особу. Це 44-річний рівнянин, раніше судимий за вбивство з необережності та крадіжки, притягався до адмінвідповідальності за порушення правил тримання собак та дрібне хуліганство.