Хокей. У броварському «Терміналі» індивідуальну підготовку до чемпіонату світу в Дивізіоні IB почали 14 кандидатів до національної збірної України. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

Одноразові заняття проводять для гравців, які вже закінчили свої виступи в клубному сезоні і мають необхідність підтримувати спортивну форму перед офіційним стартом.

Під орудою тренерського штабу «синьо-жовтих», до якого входять Андрій Срюбко, Сергій Климентьєв та Олег Шафаренко, вже працюють такі гравці:

воротарі — Кирило Кучер («Білий Барс», Біла Церква), Віталій Власенко («Крижані Вовки», Київ);

оборонці — Станіслав Ординський («Крижані Вовки»), Данило Скрипець («Динамо», Харків), Олександр Бойових, Всеволод Толстушко (обидва — «Кременчук»);

нападники — Микита Буценко («Заглембе», Польща), Сергій Бабинець («Гуменне», Словаччина), Владислав Гаврик («Міхаловце», Словаччина), Дмитро Даниленко («South Shore Kings», NCDC, США), Дмитро Німенко, Олег Задоєнко (обидва — «Стяуа», Румунія), Тимур Гриценко («Кременчук»), Владислав Куцевич («Білий Барс»).

Сьогодні очікується приїзд до Броварів форварда Олександра Пересунька («Boston Jr. Bruins», NCDC, США), а 10 квітня в українській збірній має з’явитися тепер уже колишній оборонець «Летбридж Гаррікейнз» (WHL, Канада) Ігор Мережко.

Після закінчення фіналу плей-оф чемпіонату УХЛ до розташування збірної прибудуть також гравці «Донбасу» (Донецьк) і «Дніпра» (Херсон).

Як відомо, чемпіонат світу в Дивізіоні ІВ відбудеться в Таллінні (Естонія) з 28 квітня по 4 травня. Участь у турнірі візьмуть збірні Естонії, Японії, Румунії, Нідерландів, Польщі та України.

Фото: sport.ua