На знімку: під час змагань.

Фото прес-служби міськради.

Церемонія нагородження переможців, арбітрів та кращих гравців всеукраїнського турніру — Кубка регіонів аматорської футзальної ліги України (АФЛУ), поєдинки якого два дні тривали в Ужгороді, — відбулася в урочистій обстановці.

А перед тим у двох залах спорткомплексу «Юність» змагалися 15 команд — із Одеської, Кіровоградської, Миколаївської, Хмельницької, Луганської, Донецької областей, Житомира, Рівного, Києва, а також дві ужгородські команди — «Ужнет» та «Епіцентр».

Колективи було розділено на 5 груп, а після кваліфікаційних поєдинків — на два дивізіони, інформують у міськраді.

Ужгородський «Ужнет» здобув «срібло» Першої ліги Кубка регіонів АФЛУ — з чемпіонами, командою «Локомотив» з Лимана Донецької області, вони зіграли 0:4. «Бронза» цього дивізіону — в ужгородського «Епіцентру» та команди «ЛІЯ» з Миколаївської області.

За головний трофей Кубка регіонів АФЛУ змагалися житомирська «Енергія» та «Хмельницькі делікатеси», перемогла «Енергія» — рахунок 2:1. Третє місце посіли «Яско-2» з Вінниці та команда з Новоукраїнки на Кіровоградщині.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, віце-президент, виконавчий директор АФУ Володимир Гримайло та голова комітету аматорського та масового футзалу АФУ Віктор Таран вручили нагороди.

Василь НИТКА, Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.

Ужгород.