Інвестуючи, важливо звертати увагу на такі моменти, як створення нових робочих місць, енергоефективність та сучасні технології. Такі висновки зробив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Андрій Вадатурський після сесії Баштанської міської ради, присвяченої обговоренню Стратегічного плану розвитку ОТГ на 2018—2025 роки.

«Висловив депутатам свою думку стосовно доцільного використання бюджетних коштів, — написав парламентарій на своїй сторінці у Фейсбуці. — Думаю, під час інвестування в об’єкт дуже важливими є питання створення нових робочих місць, бо це допомагає громаді стати більш спроможною. А також варто звертати увагу на енергоефективність та сучасні технології, за допомогою яких можна суттєво знизити вартість утримання об’єктів. Ці заощадження дозволять громаді задовольнити нагальні потреби і вкладатися в соціальну сферу». Парламентарій пообіцяв робити все для того, щоб допомогти найбільшій об’єднаній громаді продовжувати будувати і відновлювати соціально важливі об’єкти.

Народний депутат також дав відповідь на запитання з приводу ремонту доріг: «Виділені на 2019 рік кошти, у розмірі 200 мільйонів гривень, на трасу Н-11 дозволять зробити ремонт автошляху від Баштанки у бік Миколаєва до села Добра Криниця, — повідомив він. — Я неодноразово звертався до керівництва Миколаївської облдержадміністрації для того, щоб кошти спрямовувалися передусім на дороги обласного значення — де формуються освітні і госпітальні округи».

Вл. інф.