Як стало відомо з останніх ТБ-відомостей на ниві роботизації,  з'явились такі роботи, які орють не лише на ниві,  а й на лоні,  й тому вони можуть навіть женитися! До того ж не для того, щоб займатися механічною роботою,  котра й є монополією роботів, на зразок тієї, яку проробляла Мавпа, займаючись колодою,  а з наслідками, один з яких -- поява третього робота, такого собі роботика, котрий з часом (доволі недовгим, як і його поява, про що розкажемо зараз),  стає повномасштабним й повноправним роботом. Серед таких самих роботів, тому що повноправність, на відміну від місяця в повні, дуже  відносна.

Слід також сказати, що одруження роботів, в тому числі його продовження, як першої шлюбної ночі, увічненої фототехнікою та їх показування, не є порнографією ще й тому, що роботи завжди голі, а тим паче, що не мають вони почуття сорому, й тому цілком природне запитання: який може бути сором у тих, у кого немає сорому?! А тепер розповімо про процес одруження й той процес, який відбувається слідом за ним.

 Після того, як пара подружжя роботів вийшла з відділу ЗАГСРу (запису актів громадянського стану роботів), а потім з-за столу й опинилась у ліжку, відбувається наступне.

 Щоб усе стало зрозуміліше, незважаючи на те, що і як відбувається, скажемо, що те місце, в якому у нас робляться діти, впритул до повної їх появи звідти на світ, у роботів жіночої статі являє собою певну сферичну міні-кузню, а те, чим у нас роблять дітей, у роботів має вигляд такого собі молота,  встромивши якого до кузні, робот чоловічої статі виковує роботика, котрий уже вранці з'являється на світ у готовому,  закінченому вигляді.

 Зрозуміло, зробити роботика   за одну ніч -- нелегка робота, однак робот на те й робот, щоб робити таке краще за людей!

 Отже без сну й відпочинку пара роботів може зробити за рік 365 роботиків (29 лютого у роботів вважається Днем відпочинку й початком Нового року), не потребуючи, про що вже сказано, не лише відпочинку й відпустки, в тому числі відпустки з вагітності, але й сну! І якщо робот з'являється на світ замість дев'яти місяців за одну ніч, дорослим стає він також не за двадцять років, а за один день: передавши роботика до відповідної майстерні, батьки отримують його дорослим вже ввечері! Тому що дорослим роблять його в майстерні вже інші роботи: протягом дня, вірніше, однієї робочої зміни, вони приробляють йому все відсутнє, що має бути у дорослого, до молотка включно! Тож уже наступного дня він може йти до ЗАГСРу!

На відміну від нас, котрих відправляють до школи в дитячому віці, роботи йдуть до школи, вже ставши дорослими, й теж, на відміну від нас, роблять там непотрібні їм успіхи, але не за десять років, і навіть одинадцять, як придумали, а за один день (їм вставляють в голову певну касету), тому що роботи, хоч і роблять нетрадиційним способом, але, на відміну від людей, не вивчають нетрадиційних шкільних наук. Окрім того, роботи не вивчають навіть свою історію! Тому що, якщо у нас історія урізана й обрізана, у роботів її немає взагалі. Тому що, якщо у нас вона почалась разом із вигнанням з Раю, у роботів вона тільки-тільки почалась.

 Більше того, роботам історія не лише  не потрібна, а й небезпечна! Уявляєте собі, що буде з нами, за такої численності роботів, якщо вони дізнаються, що можуть влаштувати Майдан?! До того ж не собі, як це зробили деякі з людей, а нам...