Бокс. Чемпіон WBA і WBO в легкій вазі українець Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) здобув дострокову перемогу в четвертому раунді над екс-чемпіоном світу і обов’язковим претендентом на один із його титулів британцем Ентоні Кроллою (34-7-3, 13 КО) в головній події вечора на арені Стейплз-центру в Лос-Анджелесі (США).

Президент України Петро Порошенко на своїй офіційній сторінці у Твіттері привітав Василя Ломаченка з перемогою над Кроллою. І побажав йому нових яскравих перемог!

Від самого початку поєдинку британець поводився досить пасивно. А Ломаченко одразу пішов уперед, постійно тиснучи на супротивника. Василь почав частувати опонента точними і важкими влученнями по тулубу і в голову. І у Кролли відкрилася кровотеча з носа.

Наприкінці третього раунду британець виявився затиснутим біля канатів, почав пропускати удар за ударом, і рефері в ринзі Джек Рісс став між боксерами. Але, як з’ясувалося, лише для того, щоб відрахувати Кроллі стоячий нокдаун. Ломаченко в цей момент уже застрибнув на канати і почав святкувати перемогу, але передчасно.

У перерві мудрий Ломаченко-старший (батько і тренер) попросив Василя заспокоїтися і дивитися, куди він б’є.

У четвертому раунді виявилося, що рефері все-таки варто було б зупинити зустріч у попередньому. Правим боковим у голову українець відправив Кроллу у важкий нокаут. Британець впав на настил рингу обличчям униз.

Після бою Ломаченко подякував своєму хірургу Нілу Елатрашу, який робив йому операцію на правому плечі, яке тепер працює «на 100 відсотків». Василь також заявив, що хотів би в майбутньому зустрітися з американцем Майкі Гарсією.

У своєму останньому бою Гарсія програв Ерролу Спенсу, після чого заявив про бажання повернутися до легшої ваги. Він володіє титулом WBC і стоїть на шляху Ломаченка до його мети об’єднати всі пояси.

Фото з Твіттеру.