Народний депутат України Микола Кучер відвідав та поспілкувався з колективом Бершадської ЗОШ І—ІІІ ступенів № 3. За сприяння парламентарія розв’язано проблему капітального ремонту спортивних залів, тротуару та системи водовідведення, а також проведено ремонт харчоблоку (на знімку).

За поданням Миколи Кучера до Кабінету Міністрів на ремонт уже надійшло 260 тисяч гривень.

Народний депутат пріоритетним завданням своєї діяльності вважає покращення умов навчання в освітніх закладах округу і намагається докладати для цього максимум зусиль. «У Бершадському районі найболючішою проблемою були котельні, розташовані в підвалах навчальних закладів, які за нормами пожежної безпеки мають розміщуватися в окремих приміщеннях. Тож коштом субвенції з державного бюджету нам вдалося замінити чотири теплопункти в різних школах району, ще п’ять — за рахунок району.

Залишилося побудувати два. Цей процес забрав левову частку коштів, які можна було б спрямувати на технічне та матеріальне переоснащення шкіл. Але ми майже завершили, і далі можемо спрямувати свої зусилля вже в цьому напрямі», — написав на своїй сторінці у Фейсбуці Микола Кучер.