Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко, перебуваючи з робочою поїздкою у місті Луцьк, прочитала відкриті лекції студентам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Програмою поїздки було передбачено зустрічі зі студентською молоддю, громадськими активістами, журналістами. Зокрема, Ганна Гопко провела відкриті лекції у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки та коледжі технологій, бізнесу та права при цьому університеті. У спілкуванні з молоддю були обговорені теми енергетичної незалежності України, переваг безвізового режиму, екологічної безпеки, зміцнення національної ідентичності, екзистенційних загроз для держави і викликів сьогодення.

«Ми маємо усвідомити нашу спільну відповідальність за сильну Україну, розуміння глобальних трендів і свого місця у світі», — наголосила Ганна Гопко, звертаючись до студентів.

Також голова комітету взяла участь в ефірах місцевих каналів, зокрема Суспільного мовлення Волині, поспілкувалася з журналістами на медіа-каві.

У рамках «Школи свідомого громадянина» відбулася відкрита зустріч з громадськими активістами Луцька.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.
Фото з сайту https://eenu.edu.ua