Жахлива дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинуло троє осіб, серед яких — дитина, сталася у неділю приблизно о 15-й годині на шосе Луцьк — Дубно біля села Крупа.

Це сталося через те, що водій «Volkswagen Caddy», виїжджаючи на центральну магістраль, не надав перевагу в русі, внаслідок чого відбулося зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон», який прямував з Луцька в Дубно. Від сильного бокового удару автобус злетів з дороги в кількаметровий яр і перекинувся на бік. Загалом унаслідок ДТП постраждало 16 осіб.

За кермом автомобіля «Volkswagen Caddy» перебував 59-річний житель Луцька. Водій, а також двоє пасажирів цього транспортного засобу — 28-річна лучанка та її 8-річний син — загинули на місці події. Ще одного пасажира — 5-річного сина загиблої жінки — госпіталізували до реанімації обласної клінічної лікарні.

За кермом автобуса перебував 55-річний житель Ківерцівського району. За словами очевидців, він зробив усе, аби уникнути зіткнення з легковиком, спрямувавши машину на ліву сторону шосе, але обставини не дали змоги уникнути катастрофи.

На місці зіткнення працювало вісім бригад «швидкої», рятувальники.

За життя дитини 2013 року народження, яка в аварії втратила рідних, борються фахівці обласної клінічної лікарні.

За інформацією генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергія Ляшенка, ще трьох дітей, пасажирів автобуса, доправили в травмпункт. Двох з них після надання допомоги відпустили. Одну дитину госпіталізували зі струсом мозку.

Ще шістьох постраждалих «швидка» привезла в Луцьку міську клінічну лікарню. П’ятьом з них надали допомогу амбулаторно та відпустили додому. Одного пацієнта госпіталізували у відділення нейрохірургії, зараз його стан стабільний.

Поліція веде розслідування ДТП.