Відповідно до статті 29 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», частини п’ятої статті 23 Закону України «Про Державне бюро розслідувань» та на виконання плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на період десятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання готується проведення відкритих для громадськості слухань у Комітеті на тему: «Діяльність Державного бюро розслідувань, стан виконання покладених на Державне бюро розслідувань завдань та додержання ним законодавства, прав і свобод громадянина», які відбудуться 29 травня 2019 року о 15-й год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, кімн. 12 (вхід через 9-й під’їзд вул. Грушевського, 18/2).

Метою проведення заходу є аналіз діяльності Державного бюро розслідувань, стан виконання покладених на Державне бюро розслідувань завдань та додержання ним законодавства, прав і свобод громадянина, а також розгляд звіту про діяльність Державного бюро розслідувань, обговорення проблемних питань функціонування Державного бюро розслідувань та напрацювання шляхів їх вирішення.

У слуханнях візьмуть участь народні депутати України, керівництво Державного бюро розслідувань, представники інших правоохоронних органів, міністерств та відомств, представники судової гілки влади, адвокатури, наукових установ, міжнародних організацій, громадських організацій та засобів масової інформації.

Запрошуємо представників громадськості взяти участь у слуханнях та до 22 травня 2019 року повідомити Комітет про участь. Інформацію просимо надавати в письмовому вигляді на адресу Комітету.

Телефони для довідок: 
255-35-06, 255-35-20, 
255-30-67, факс: 255-33-24.

Реєстрація учасників слухань починається о 14:00.