Головний лікар «Динамо» Леонід Миронов розповів про те, як відновлюються після травм і операцій провідні виконавці команди:

«Беньяміну Вербичу в клініці Мюнхена зробили артроскопію, наш діагноз підтвердився. Операція пройшла чудово. Уже через місяць Беньямін може повернутися до загальної групи. Найближчим часом він відновлюватиметься на нашій базі, проходитиме реабілітаційні процедури під наглядом клубних лікарів. А під час літньої паузи він уже відновлюватиме фізичні кондиції.

Фран Соль тренується індивідуально, вже працює із м’ячем. Однак найближчим часом, у травні і червні, йому будуть протипоказані заняття в загальній групі, участь у групових вправах. Він працюватиме за індивідуальною програмою з тренером-реабілітологом і тренером із фізичної підготовки.

Артем Бєсєдін уже став до тренувань у загальній групі, щоправда, з деякими обмеженнями. Скажімо, сьогодні він працює індивідуально тільки в тренажерному залі. Вербич і Соль у цьому сезоні команді точно не допоможуть, а от Бєсєдін, можливо, встигне відновитися і візьме участь у травневих матчах».