А цього тижня втомлена безбулавністю свого Президента країна полегшено зітхнула! Вона дізналася дату його інавгурації-пришестя за вистражданим владним реманентом із руків’ям і набалдашником — 20 травня!..

Хоча Володимир Олександрович наполягав чомусь саме на 19 травня. Може, відродив у пам’яті — «Взвєйтесь кастрамі сінії ночі» — день піонерії. А може, згадав про скупу кварталівську сльозу, пущену у «Сватах» саме в день пам’яті жертв політрепресій. Хтозна. Мовчить історія. Мовчить квартал. Але не змовчав Володимир Олександрович. Як завше, у Фейсбуці, він видав публіці:

«Верховна Рада України — сокращенно ВРУ.

ВРУ — их жизненый девиз.

Запам’ятайте прізвища депутатів цього скликання і на наступних парламентських виборах робіть висновки.

Зробимо їх разом!».

Що ж, коли Верховна Рада України це — ВРУ, то тоді Володимир Олександрович Зеленський, це — ВОЗ (сокращьонно)! ВОЗ — з голоблями... Який стоїть на... приколі на роздоріжжі й ні на що, подейкують, не здатен без коня погонича К.

До речі, днями той успішно спішився із землі обітованої у Дніпрі. Аби, мабуть, і собі перед голосуванням у парламенті полякати депутатів. Але не склалося! За 19 травня «позеленіли» лише 207 депутатів. Інші встояли і конституційною більшістю — 315 голосами — врятували Зеленського від знаку долі — свічки у вигляді булави!

Отже, Володимир Олександрович купатиме свою булаву в шампанському в понеділок 20 травня. А скупавши, сподіваюся, гордо понесе її в руках визначені законом п’ять повноцінних років! Понесе в руках сам, а не віддасть нести погоничу К., навіть тоді, коли в АП (адміністрації Президента) зламаються ліфти...

До чого тут ліфти? А так, нагадування. Бо он, бачте, інший президент сусідньої країни — Путін гордо зізнався, що «Я сам жіл без ліфта до трідцаті с лішнім лєт. Сосєдку свою на руках носіл на пятий етаж, потому что ліфта не было». До слова, вони (ліфти), як не працювали 30 років, так і досі там не працюють. Тому тепер росіяни носять свого Путіна на руках!..