Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка відвідав Донецьку область і передав для розвитку спорту області обладнання на суму майже півтора мільйона гривень.

Спортивне устаткування передбачено для занять легкою атлетикою, велоспортом, важкою атлетикою і тріатлоном: це жердини для стрибків у висоту, важкоатлетичний поміст і різного типу велосипеди.

«Донеччина — мій рідний край: приїхавши хлопчиною з Луганська, саме тут я зміг досягти високих спортивних результатів і стати тією людиною, якою є сьогодні. Це особливе місце для мене, тому, коли я тут, щоразу мене переповнюють особливі емоції, — заявив олімпійський чемпіон. — Приємно, що, незважаючи на складну ситуацію в Донецькій області, спорт посідає важливе місце в житті регіону, функціонують спортивні споруди й об’єкти. Радий бачити палаючі очі юних спортсменів! Нехай не кожен з них стане олімпійським чемпіоном, але всі повинні вирости здоровими й сильними особистостями. Тому подібна підтримка й увага до атлетів Донецької і Луганської областей дуже важливі та необхідні».