Окупанти також обстрілювали наших оборонців із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник із 82 мм мінометів й автоматичних станкових гранатометів лупив біля населеного пункту Березове.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» ворог гатив з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Миколаївки Другої, Південного, Майорська.

«Втрат серед військовослужбовців немає. На кожний обстріл ворог отримав адекватну відповідь — за даними розвідки, чотирьох бойовиків було поранено», — зазначили в штабі.

Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район с. Кримського): «Ситуація в нашому секторі стабілізувалася. В основному орки провокують нас стрілецькою зброєю. Йдуть у хід й великокаліберні кулемети. Важка зброя останні два дні мовчить. Схоже, у ворога — ротація. Якщо говорити про великий калібр, то бойовики переважно використовують ствольну артилерію. Це «Гвоздика 2С-1», 122-й калібр, і міномети, 82-й та 120-й калібри. Також вони ведуть полювання на нашу техніку. Активно використовують ПТУРИ. Усі хлопці живі й здорові».