Бокс. У Нью-Йорку (США) відбувся бій за титули чемпіона WBA, WBO, IBF і IBO у суперважкій категорії.

Американець Енді Руїс-молодший переміг британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) технічним нокаутом, завдавши йому першої поразки в кар’єрі. Отже, тепер Руїс є володарем чотирьох титулів, котрі стояли на кону.

Поєдинок тривав до сьомого раунду. У третьому Джошуа ударом лівою точно в щелепу відправив Руїса на підлогу. І, схоже, вирішив, що йому нічого не загрожує і він доб’є суперника. Але все сталося навпаки. До кінця цієї трихвилинки сам англієць двічі опинявся на настилі.

Наступні раунди були досить спокійними, але у сьомому Руїс знову вибухнув (цікаво, що робив він це після атак суперника) і знову двічі вклав Джошуа на ринг. Останній нокдаун і став для підопічного Едді Гірна фатальним — рефері не почув від нього виразної відповіді, чи готовий той продовжувати, і зупинив поєдинок.

Поєдинок з Руїсом став першим для Ентоні Джошуа на американському рингу. До цього британець переміг у 22 боях.

Несподіваною була реакція на цю подію екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі (27-0-1, 19 КО). Він не став знущатися над своїм співвітчизником, який втратив усі свої пояси, а навпаки, підтримав його коментарем на своїй сторінці у Твіттері:

«У нас бувають злети і падіння, але сьогодні вдача була не на боці Джошуа. Це суперважка категорія, таке трапляється. Відпочинь, відновися, переналаштуйся і повертайся в ринг».