На знімку: врочиста мить відкриття майданчика. На передньому плані — Василь Гладій та Василь Личук (зліва направо).

Фото Снятинської районної ради.

Подвійне свято відбулося в селі Стецева Снятинського району. Для учнів місцевої школи пролунав останній дзвоник. А ще того дня урочисто відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям.

На свято завітали перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, керівники Снятинського району та сільський голова Василь Личук. Гості побажали школярам, а насамперед випускникам, наполегливості у здійсненні мрій і планів.

Майданчик у Стецевій відкрили у рамках реалізації обласних програм розвитку місцевого самоврядування та підтримки спорту. Цьогоріч у районі стануть до ладу ще чотири. Реалізація проектів — спільна праця депутатів, місцевої влади та громад.

Василь Гладій принагідно нагадав, що команда Снятинщини вже вкотре перемогла на обласному етапі Всеукраїнської спартакіади між депутатами всіх рівнів. Як нагорода — 600 тисяч гривень із обласного бюджету на розвиток спорту в районі. А наприкінці травня юні спортсмени краю взяли участь у престижному міжнародному турнірі в польському місті Ченстохова.